Architecten gilde blog
Villa architectuur Waterfront De Veene aan de Maas architecten van ArchitectenGilde ontwerpt drietal villa’s.

ArchitectenGilde ontwerpt een drietal villa’s aan Waterfront De Veene.

Voor een drietal particuliere kaveleigenaren realiseert ArchitectenGilde luxueuze woonvilla’s aan Waterfront De Veene!
Deze bijzondere bouwkavels zijn voorzien van een eigen insteekhaven, waardoor de kaveleigenaren straks hun boot aan huis hebben liggen. Daarbij hoort een villa of woning in Waterfront Stijl, waarin natuurlijk materiaalgebruik en duurzaamheid centraal staat.

Bouwkavels Waterfront DeVeene aan de Maas Architect Villa

Bouwkavels Waterfront DeVeene aan de Maas architect Villa

Waterfront De Veene kavels zijn ontsloten vanaf het water van de Maas. De architecten van ArchitectenGilde geven momenteel vorm aan een drietal bijzonder luxueuze villa’s!

 

Bouwkavels vanaf €325.000,- aan de Maas

Er zijn nog enkele unieke bouwkavels te koop binnen het project Waterfont De Veene aan de Maas. Ideaal voor mensen met een eigen boot. Op idyllische wijze wonen aan de Maas architecten van ons bureau ontwerpen bijzondere villa’s onder architectuur waarin u zicht écht thuis voelt.

 

Wonen aan de Maas architecten van ArchitectenGilde voor bijzonder wonen!

Elke villa/woning wordt op maat ontworpen, waarvoor wij altijd eerst een inventarisatie van de locatie maken. Een bezonningsstudie, zichtlijnenonderzoek en aanwezige of toekomstige bebouwing maken hier onderdeel van uit. Daarnaast is er een bestemmingsplan en een beeldkwaliteitsplan én uiteraard het Programma van Wensen van de toekomstige bewoners.

Bijzondere woningen met als basis zicht op de Maas, warm materiaalgebruik (sfeer) en functionele plattegronden (gemak) dient de gebruikers. Uw woonwensen zijn daarbij leidend binnen in onze ontwerpen. Onder architectuur ontworpen villa’s of woningen staan binnen deze ontwerpgedachte centraal.

Overzicht van de drie villa’s Waterfront De Veene, welke wij momenteel in opdracht hebben:

– Ontwerp villa/woning kavel 8
Ontwerp villa/woning kavel 9
– Ontwerp villa/woning kavel 22

 

Waterfront De Veene BouwStijl

Het beeldkwaliteitsplan kenmerkt zich door natuurlijk materiaalgebruik en eenduidige vormentaal. Naast de diversiteit in woningen die ontstaan wordt cohesie en eenheid gewaarborgd. Doordat een open opzet met doorzichten tussen de woningen wordt gerealiseerd ontstaat een groene woon-enclave met in het midden het helderblauwe Maaswater. Een idyllische woonomgeving gelegen aan de Maas.

 

Locatie Waterfront De Veene

Waterfront De Veene ligt buitendijks aan de afgedamde Maas te Noord Brabant. Deze afgedamde Maas heeft het grote voordeel dat de hoogste waterstand door een keersluis te Heusden wordt gewaarborgd. Hierdoor is het mogelijk geworden om echt aan de Maas zelf te wonen, met behoud van droge voeten. Het woonniveau ligt op ca. 450mm boven het hoogste waterpeil

 

 

Bouwplannen?  Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Heeft u ook bouwplannen, neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

ArchitectenGilde
Postbus 175
5201 AD 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Zaltbommel (Aalst)
info@architectengilde.nl
T 073-7114552
© 1997 -2011 ArchitectenGilde - alle rechten voorbehouden - site door Dream interactive