Architecten gilde blog
Wonen aan de Maas – Unieke bouwkavels aan water – Waterfront De Veene (Noord-Brabant)

Wonen aan het water, unieke bouwkavels aan water

Waterfront de Veene is een ontwikkeling van bouwkavels aan de Afgedamde Maas, gelegen in de uiterwaarden nabij het Brabantse Veen.

Bouwkavels te koop Waterfront De Veene kaveloverzicht

Bouwkavels te koop Waterfront De Veene kaveloverzicht

 

26 bouwkavels aan de Maas – Waterfront De Veene

In totaal bestaat de ontwikkeling uit 26 aan het water gelegen bouwkavels variërend van 654 tot 1292 vierkante meter. De bouwkavels aan water zijn bedoeld voor permanente bewoning en zijn verkrijgbaar vanaf € 325.000,- incl. BTW.

 

Unieke wonen, onder architectuur

Het unieke karakter van elke kavel maakt maatwerk mogelijk. De kavels zijn voorzien van eigen insteekhaven voor uw vaartuig. Ook heeft elke kavel een uniek uitzicht op het water of de uiterwaarden. De ligging is prachtig en gunstig. Waterfront de Veene bevindt zich in een rustige en natuurlijke omgeving in de Brabantse uiterwaarden met door het hele jaar een uniek uitzicht op de Afgedamde Maas. De centrale ligging maakt het mogelijk steden als ‘s Hertogenbosch, Breda en Waalwijk binnen een halfuur te bereiken. In het nabij gelegen dorp Veen bevinden zich alle nodige dagelijkse voorzieningen.

 

Woonvilla onder architectuur ontworpen

Onlangs hebben wij een luxe villa ontworpen voor een van deze kavels. Klik hier om geïnspireerd te worden!

Bouwkavels aan water! Benieuwd wat de bouwmogelijkheden voor u zijn? Hoe u uw ideale woning hier aan de Maas vorm kunt geven?  Nieuwsgierig, neem contact met ons op!

Link naar woonvilla die wij hebben ontworpen volgt t.z.t. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen wij u meer laten zien van deze unieke woonvilla!

Interesse in een bouwkavel?   We leiden u door naar www.WaterfrontDeVeene.nl 

 

Grondwerkzaamheden

De grondwerkzaamheden (bouwrijp maken) zijn in volle gang. De Berlinerwanden van de insteekhavens zijn hier goed zichtbaar. Het middendeel wordt straks uitgegraven en komt in verbinding te staan met de Afgedamde Maas (zie achtergrond) De bouwkavels aan water met eigen insteekhaven en semi-privé binnenwater, voor een unieke woonomgeving!

Waterfront De Veene - Bouwrijp maken

Waterfront De Veene – Bouwrijp maken

 

ArchitectenGilde
Postbus 175
5201 AD 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Zaltbommel (Aalst)
info@architectengilde.nl
T 073-7114552
© 1997 -2011 ArchitectenGilde - alle rechten voorbehouden - site door Dream interactive