Architecten gilde blog
Kavels De Grassen Vlijmen

Kavels De Grassen Vlijmen

Door de gemeente Heusden worden bijzondere bouwkavels uitgegeven in de nabijheid van het dorpscentrum van Vlijmen. Deze kavels voor particuliere bouw kostten € 345,- excl. per vierkante meter. Nog maar enkele kavels zijn beschikbaar, bij interesse is een snelle reservering via de gemeente noodzakelijk!

Kavels De Grassen Vlijmen
De diverse kavels De Grassen Vlijmen voor particuliere woningbouw, weergegeven in zijn directe omgeving.

 

ArchitectenGilde ontwerpt voor particulieren bijzondere woningen.
Als architect ontwerpen we onder architectuur, geheel op maat, conform de wensen van de particuliere bouwer. Binnen het uitbreidingsgebied Kavels De Grassen Vlijmen wordt een klein aantal kavels uitgegeven voor particuliere bouw. Het overgrote deel wordt door een ontwikkelaar ontwikkeld en gebouwd. Er zijn nog slechts enkele kavels beschikbaar voor reservering. Dit stelt u in de gelegenheid om samen met ons vorm te geven aan uw toekomstige woning!

Met de architect om tafel, brengt mogelijkheden tot leven!
Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op, zodat we gezamenlijk de bouwmogelijkheden inzichtelijk maken.

Onder de rook van ‘s-Hertogenbosch
Vlijmen ligt ‘onder de rook van ‘s-Hertogenbosch’, heeft tevens een uitgebreid dorpscentrum en is ideaal ontsloten via de A27. Dit maakt Vlijmen tot een gewilde plaats om te wonen.

De architect die zichzelf mee financiert!
Uw woning onder architectuur ontwerpen en onder toezicht van ArchitectenGilde bouwen heeft meerwaarde! Daarom geloven wij in ons architect-financiert-mee® aanbod, exclusief voor particuliere woningbouwers voor kavels De Grassen Vlijmen en Geerpark Vlijmen!

De architect-financiert-mee® biedt particulieren de kans daadwerkelijk hun droomwoning te realiseren. Ons architecten én constructeurs honorarium kunt u daardoor extra scherp meefinancieren, zonder tussenkomst van de bank!

Het verkrijgen van een hypothecaire financiering bij de bank is tegenwoordig een hele uitdaging. Daarom introduceert ArchitectenGilde per 1-1-2015 de tot 5% architect-financiert-mee® mogelijkheid. Dit heeft als grote voordeel dat u extra geld kunt besteden aan uw woning. Over de advieskosten betaald u net als bij de bank rente die aftrekbaar is. Vraag ons naar de voorwaarden!

Dat scheelt én brengt uw droomhuis écht dichterbij!

Overige particuliere bouwkavels te Vlijmen

zie: De Kavelwinkel, een initiatief van de gemeente Heusden.

 

ArchitectenGilde
Postbus 175
5201 AD 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Zaltbommel (Aalst)
info@architectengilde.nl
T 073-7114552
© 1997 -2011 ArchitectenGilde - alle rechten voorbehouden - site door Dream interactive