Architecten gilde blog
Post & Beam houtbouw

Modern wonen in hout: Post & Beam

Met het het Post & Beam houtbouw-systeem, woont u in een moderne duurzame woning met een natuurlijke uitstraling. Door uw woning op te bouwen in een paal-en-balk houtbouw-systeem ontstaat een open gevel en plattegrond.

Grote glasoppervlakken brengen daglicht in uw woning, creëren een weids uitzicht en brengt als het ware het buitenleven binnen.

PostAndBeam houtbouw woning

Met het Post & Beam houtbouw-systeem realiseren we een woning met een ruimtelijk interieur. De kolommen en balken worden extra zwaar uitgevoerd, waardoor grote overspanningen mogelijk zijn. Het Post & Beam systeem of de bovenliggende plafondconstructie kan ook in wit of stucwerk uitgevoerd worden. Voor een extra moderne uitstraling.

PostAndBeam-interieur

Uw Post & Beam woning, op maat ontworpen.

Een kwalitatief schetsontwerp met het moderne Post & Beam houtbouw-systeem kunnen wij voor u op maat verzorgen. Nadat we uw programma van wensen hebben geïnventariseerd en een bezonningsstudie van uw kavel hebben gemaakt, verzorgen wij het schetsontwerp van uw Post & Beam woning.

Bij de gemeente verzorgen we vervolgens een vooroverleg waarin de haalbaarheid van uw woning ambtshalve wordt bevestigd. Het ontwerp zetten we vervolgens uit bij onze houtbouwer voor een concurrerende prijsopgave.

Maak een belafspraak, en wij informeren u kostenloos verder!

 

Post And Beam (paal en balk-systeem)

Constructieve principe Post & Beam houtbouw-systeem

Tijdens de bouw is de open constructie goed zichtbaar. Dit bouwsysteem doet denken aan de wijze waarop vroeger boeren schuren in hout werden gerealiseerd.

Het constructieve principe van het Post & Beam houtbouw-systeem is hieronder illustratief weergeven.

 

Post&Beam-houtbouw

 

Post & Beam, moderne houtbouw van nu.

Eventuele vragen, stel ze hier!

 

ArchitectenGilde
Postbus 175
5201 AD 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Zaltbommel (Aalst)
info@architectengilde.nl
T 073-7114552
© 1997 -2011 ArchitectenGilde - alle rechten voorbehouden - site door Dream interactive