Architecten gilde blog

Opdrachtgever

Particulier:

Locatie

Vught (gemeente Vught)

Medewerkers

ir. Pieter Maurer (MSc.),
architect-ingenieur

Ontwerp

2016

Realisatie

2016/2017

Moderne villa, veel glas en sfeervolle veranda

Luxe moderne woonvilla met veranda, lichte woning door veel daglicht inval. (Vught)

Modern wonen in een luxe villa, waarbij het binnen en buitenleven in elkaar overlopen. De veranda met buitenhaard, vide in de woonruimte van twee bouwlagen hoog, waardoor daglicht diep de woning binnenvalt. Een centrale eetruimte centraal in de woning gelegen, maken deze villa een woning om u thuis te voelen.

Moderne villa te Vught (nabij ‘s-Hertogenbosch)
Metselwerk op begane grondniveau, antraciet gestuukte gevel op verdiepingsniveau, met hoge omkaderde ramen voor extra veel daglichtinval in de woonkamer met vide.

Overgang binnen- & buitenleven
De tuinzijde kenmerkt zich door een veranda met buitenhaard , welke als het ware een verlengstuk vormt van de woning naar buiten. Een ruimte die een beschutte buitenruimte vormt, een ideale overgang naar de tuin.

Bezonningsstudie voor duurzame architectuur
Aan elk ontwerp dat wij maken ligt een op maat gemaakte bezonningsstudie ten grondslag. Zonlichtinval en daglichtinval dragen bij aan de beleving van gebouwen. Door deze in de zomer te weren en in de winter binnen te laten, creëren we een prettig binnenklimaat. En dat is slechts één onderdeel dat bijdraagt aan de duurzaamheid van gebouwen die wij ontwerpen. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen,neem contact met ons op!

 

 

ArchitectenGilde
Postbus 175
5201 AD 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Zaltbommel (Aalst)
info@architectengilde.nl
T 073-7114552
© 1997 -2011 ArchitectenGilde - alle rechten voorbehouden - site door Dream interactive