Architecten gilde blog

ArchitectenGilde, Adviseurs | Architecten | Ingenieurs.
ArchitectenGilde is een multidisciplinair architectenbureau met en persoonlijke aanpak, gespecialiseerd in woningbouw, renovatie en utilitaire bouw. Een project is voor ons nooit te klein, en niet snel te groot. We realiseren plannen voor aanpassingen van duizenden euro’s tot bouwprojecten met een bouwsom van enkele miljoenen. Daar waar kwaliteit gewenst is, weten wij meerwaarde te creëren.

Synergie
Samenwerking is volgens onze visie de sleutel tot succes. Dat doen we intern met collega architecten en bouwkundigen, en extern in bouwteam verband bij grotere projecten. We hebben hierbij veelal een ontwerpende en coördinerende rol. Samenwerking dient hierbij tot synergie te leiden, met als doel meerwaarde voor het project creëren.

Sinds 1997
In 1997 opgericht en momenteel gevestigd in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. In de vorige eeuw opgericht, gericht op de toekomst. ArchitectenGilde creëert onderscheidende en maakbare architectuur. Omdat de realiteitszin naar uitvoerbaarheid ons onderscheidend vermogen vormt. Wij maken waar wat we ontwerptechnisch verbeelden!

null

Nederland als werkgebied.
Verspreid over het land -en daarbuiten- worden onze ontwerpen omgezet in belevenswaardige gebouwen. Gebouwen onder architectuur ontworpen, die onze opdrachtgevers dienstig zijn.

We dragen actief bij aan lokale ontwikkelingsvraagstukken op het gebied van architectuur en stedenbouw (ruimtelijke ontwikkeling).

Specialisatie
Als architectenbureau hebben we onze specialisatie en voorliefde voor de volgende werkgebieden:
Wonen, Luxe Villa’s & Recreatie
Renovatie, Revitalisering & Herbestemming
Gastvrijheid, Gezondheidszorg & Wellness

 
Naast onze ontwerpende rol als architect, helpen wij klanten in het bouwproces, om plannen te verwezenlijken.

Of neem direct contact met ons op!

ArchitectenGilde
Postbus 175
5201 AD 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Zaltbommel (Aalst)
info@architectengilde.nl
T 073-7114552
© 1997 -2011 ArchitectenGilde - alle rechten voorbehouden - site door Dream interactive