Architecten gilde blog
Architecten gilde blog

Opdrachtgever

Pernet Makelaardij

Locatie

Berlicum

Medewerkers

ir.ing. Pieter Maurer

Ontwerp

2005

Realisatie

2006

Interieur Makelaarskantoor

Ontwerp interieur makelaarskantoor.

Het makelaarskantoor verhuisde naar een nieuw gebouwde bedrijfsruimte. ArchitectenGilde tekende voor het interieur makelaarskantoor in opdracht van Edwin Kollen. Edwin Kollen is een zelfstandig werkende Register Makelaar Taxateur.

De nieuwe kantoorruimte word gekenmerkt door een langwerpige rechthoekige plattegrond. Door een heldere, overzichtelijke ruimte te creëren is een prettige omgeving ontstaan waar klanten op professionele wijze te woord worden gestaan. Ter plaatse van de entree wordt het aanbod getoond. Binnen zal de aandacht op de klant zijn gericht. Persoonlijke gesprekken kunnen in één van de bespreekruimten voortgezet worden. De entree is laagdrempelig, waardoor het een prettige ruimte is om even binnen te lopen.

Helder interieur makelaarskantoor.
Bij binnenkomst is aan het eind van de bedrijfsruimte een antraciet gekleurde wand zichtbaar, waarop zich het logo bevindt. Direct achter deze wand bevinden zich de printfaciliteiten, garderobe en de doorgang naar de achterruimte. Op die manier blijft de ontvangstruimte voor de klanten netjes, en wordt de wat rommelige aan het zicht onttrokken.

Voor deze wand bevinden zich de verblijfsruimten, welke naast de algemene ontvangstruimte met balie, tevens een tweetal spreekkamers bevat. Kortom, een werkomgeving die rust uitstraalt en de aandacht bij de klant legt.

Spreekkamers
De twee spreekkamers zijn transparant uitgevoerd om ruimtelijkheid te waarborgen. Tevens bieden ze voldoende privacy voor privé gesprekken met de makelaar of het tekenen van een koopakte.

Interieur spreekkamer makelaar

Interieur makelaarskantoor

Voor een interieurplan van een makelaarskantoor bespreken we samen met de makelaar zijn wensen. Hierin staat ook de gewenste uitstraling en indruk die hij op zijn klanten wenst te creëren. Als makelaar is het van belang je te onderscheiden van anderen. De klanten moeten zich op hun gemak voelen en het gevoel hebben het juiste kantoor te zijn binnen gestapt.

Heeft u als makelaar verbouwplannen of wenst u uw interieur te vernieuwen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

ArchitectenGilde
Postbus 175
5201 AD 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Zaltbommel (Aalst)
info@architectengilde.nl
T 073-7114552
© 1997 -2011 ArchitectenGilde - alle rechten voorbehouden - site door Dream interactive