Architecten gilde blog

ArchitectenGilde, Woudrichem.
ArchitectenGilde is een persoonlijk architectenbureau opgericht in Woudrichem momenteel gevestigd te Den Bosch. We zijn gespecialiseerd in woningen en luxe villa’s, renovatie en utilitaire bouw.
Daar waar kwaliteit gewenst is, weten wij meerwaarde te creëren.

Synergie
Samenwerking is volgens onze visie de sleutel tot succes. Dat doen we intern met collega’s, en extern in bouwteam verband bij grotere projecten. We hebben hierbij veelal een ontwerpende en coördinerende rol. Samenwerking dient hierbij tot synergie te leiden, met als doel meerwaarde voor het project creëren.

Sinds 1997
In 1997 opgericht en gevestigd te Woudrichem, vervolgens een decennium kantoorhoudende te Zaltbommel en momenteel gevestigd in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Altijd gevestigd geweest in vestigsteden, die degelijkheid en continuïteit bieden, net zoals wij ons architectenbureau zien. In de vorige eeuw opgericht, gericht op de toekomst.

Werkgebied Woudrichem
Van oudsher hebben we een werkgebied dat overeenkomt met de vestingdriehoek Den BoschZaltbommelWoudrichem. Binnen dit werkgebied dragen we actief bij aan lokale ontwikkelingsvraagstukken op het gebied van architectuur, stedenbouw (ruimtelijke ontwikkeling). Veel projecten worden dan ook gerealiseerd rondom deze vestigsteden.

Specialisatie
Als architectenbureau hebben we onze specialisatie en voorliefde voor de volgende werkgebieden:
Wonen, Luxe Villa’s & Recreatie
Renovatie, Revitalisering & Herbestemming
Gastvrijheid, Gezondheidszorg & Wellness
Naast onze ontwerpende rol, helpen wij klanten in het bouwproces, om plannen te verwezenlijken.

Of neem direct contact met ons op!

ArchitectenGilde
Postbus 175
5201 AD 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Zaltbommel (Aalst)
info@architectengilde.nl
T 073-7114552
© 1997 -2011 ArchitectenGilde - alle rechten voorbehouden - site door Dream interactive