Architecten gilde blog
Renovatieplan, en splitsing werk-woonruimte

Verbouw voormalige winkelruimte en bedrijfswoning naar kantoor met presentatieruimte voor een consultancykantoor. Voor de kadastrale splitsing hebben wij een splitsingstekening, waarbij de tekeningen voor het renovatie-/verbouwingsplan als basis diende.

Indelingsplan

In de zijgevel van de bedrijfsruimte is een nieuwe entree gerealiseerd, voor een centrale binnenkomst en optimaal ruimtegebruik. Met kantoorwerkplekken aan de voorgevel en instructieruimte aan de achterzijde/zijgevel. Het pand bestaat nu uit een zakelijk deel (bedrijfspand) en een privé deel (woning). Zakelijk in gebruik door het ICT-consultancy kantoor ReSQueL, te Hedel, gespecialiseerd in MySQL .

Splitsingstekening omgevingsvergunning

Afbeelding: Splitsingstekening in appartementsrechten, gemeente Maasdriel-Hedel

 

Splitsingstekeningen

Als onderdeel van het renovatieplan is door ons een splitsingstekening opgesteld. De splitsing betreft een eigendomssplitsing in een tweetal delen, conform de voorschriften van het Kadaster. In de splitsingstekening is onder andere de begrenzing van de bedrijfsruimte met de naastgelegen woning aangegeven (die tevens boven de bedrijfsruimte doorloopt)

In dit splitsingsblad zijn de verschillende bouwlagen aangegeven, met daarin een cijfer verwijzend naar het desbetreffende appartementsrecht dat daarop is gevestigd. Ook is een situatietekening voorzien, en per onderdeel de oriëntatie.

 

ArchitectenGilde
Postbus 175
5201 AD 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Zaltbommel (Aalst)
info@architectengilde.nl
T 073-7114552
© 1997 -2011 ArchitectenGilde - alle rechten voorbehouden - site door Dream interactive