Architecten gilde blog

Vacature:

BIM-modelleur / Revit tekenaar bouw & architectuur (32-40hr)

ArchitectenGilde te ’s-Hertogenbosch heeft plaats voor een gedreven bouwkundig Revit tekenaar / BIM-modelleur.

Met jouw HBO werk- & denkniveau vormt de architectonische en constructieve uitwerking van bouwplannen van ontwerp naar bouwaanvraag een mooie uitdaging.

Gedurende het modelleerproces stem je o.a. af met de architect en de constructeur en vertaal je het plan tot een consistent 3D-gebouwmodel welke je ook aan het papier toevertrouwd.

De tekeningen die je genereerd vormen de basis voor de bouwvergunning en aanbesteding. Tijdens het bouwproces gebruik je het 3D-model dat je hebt gemodelleerd voor de bouwcontroles (clash-detectie) waarbij de aannemer of diens onderaannemer zijn model ter controle naar je toezend. Als definitieve proof-of-the-pudding zou je bouwcontroles kunnen uitvoeren op locatie zodra je voldoende ervaring hebt opgedaan wat de functie nog diverser maakt.

 

Brede ontwikkelkansen = afwisselende functie

Ontwikkelingskansen genoeg, naast bovenstaande kun je jouw werk ‘vereenvoudigen’ door gebruik van Dynamo voor verdere automatisering en bijvoorbeeld bouwbesluittoetsingen. Dat wat je modelleert weet je immers met de nodige toetsingen te staven.

Je werkzaamheden kun je aanvullen met EPC-berekeningen en als indien je hier in thuis bent ligt verdere certificering op dit vlak voor de hand, wat je werk nog diverser maakt. Circulair bouwen kan daarbij ook een aandachtsgebied zijn. Alles op z’n tijd en wat bij jouw wensen aansluit.

 

Know-how: Jouw skills
Naast bouwkundige kennis en affiniteit met vormgeving, kun je overweg met onze software:
– Autodesk Revit    (hier werken we mee: tenminste één jaar werkervaring, voorkeur 2+)

– Autodesk Autocad  (basiskennis volstaat)

– Bouwbesluit toetsing (daglichttoetsing, ventilatieberekening, spuien, veiligheid, e.d.)

– Microsoft Excel en Word

 

Persoonlijke ontwikkeling: Jouw skills verder uitbouwen!
We hechten belang aan je persoonlijke ontwikkeling, vandaar dat we met elkaar jouw ontwikkelkansen opstellen waar je direct me van start zal gaan. Gedurende het kennismakingsgesprek kunnen we je wensen, aantal te werken uren per week en POP-plan verder afstemmen en vorm geven.

 

Resultaatgericht: Jij weet jouw bouwtechnische kwaliteiten het papier toe te vertrouwen!
Je bent resultaatgericht en weet het voorlopig ontwerp moeiteloos om te zetten naar het definitief ontwerp, inclusief constructieoverzichten, matenplannen, doorsneden 1:50 en detailleringen 1:10. De architectuur en maakbaarheid verlies je niet uit het oog, dit vertaald zich tot kwalitatieve (werk)tekeningen die voor de bouwaanvraag en aanbesteding gebruikt worden. Het 3D-gebouwmodel vormt daarnaast de virtuele wereld die je bijvoorbeeld middels VR-bril samen verkent…

 

Salaris

Salaris als bouwkundig Revit tekenaar op HBO niveau afhankelijk van jouw werkervaring en conform de architecten CAO.

 

Neem contact met ons op om kennis te maken met ons team en jouw toekomst uit te stippelen!

Stuur een e-mail naar:   pieter.maurer@architectengilde.nl  voor een kennismakingsgesprek!

ArchitectenGilde
Postbus 175
5201 AD 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Zaltbommel (Aalst)
info@architectengilde.nl
T 073-7114552
© 1997 -2011 ArchitectenGilde - alle rechten voorbehouden - site door Dream interactive