Architecten gilde blog

null
HBO of TU bouwkunde stage
Wij hebben een stageplaats beschikbaar voor een gemotiveerde HBO of TU stagiair, op ons kantoor te Den Bosch.

Onderscheidende architectuur
Als architectenbureau houden we ons bezig met thema’s die de kwaliteit van onze projecten verhoogt. Bij het ontwerpen van een gebouw spelen vele factoren een belangrijke rol. Deze staan niet op zich, maar vormen als geheel het duurzaam architectonisch ontwerp. Wij streven naar onderscheidende ontwerpen, die economisch en ecologisch duurzaam zijn, en de gebruikers centraal stelt.

Bureauspecialisaties
We hebben een aantal bureauspecialisaties waarin wij ons thuis voelen. Ligt jouw interesse ook in tenminste één van deze werkgebieden, dan kunnen wij je een passende stageplaats bieden.
– Wonen, Luxe Villa’s & Recreatie
– Renovatie, Revitalisering & Herbestemming
– Gastvrijheid, Gezondheidszorg & Wellness

Bij elke toekomstige ontwerpopgave leggen we de lat hoger, en investeren we bureautijd voor het verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit verhoogd de bureaukennis, en specialisatie van de architect. Om de instroom van toekomstige bouwkundigen te stimuleren hebben we het hele jaar door een stageplaats beschikbaar voor een HBO of TU stagiair.

Jouw leerdoelen waarmaken
Een stageplaats binnen ArchitectenGilde betekend dat we samen jouw leerdoelen opstellen, zodat je vol gedrevenheid jezelf waar kunt maken. Met jouw inzet draag je bij aan het verhogen van de bureaukennis. Gedurende je architectenbureau stage werk je aan een beknopte en inhoudelijke blog, van enkele pagina’s, waarin je de door jou vergaarde kennis op professionele wijze uiteen zet.

Wellicht bieden wij je na afloop van je stage de mogelijkheid om ons team te komen versterken.

Stuur je stageverzoek naar: info@architectengilde.nl

ArchitectenGilde
Postbus 175
5201 AD 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Zaltbommel (Aalst)
info@architectengilde.nl
T 073-7114552
© 1997 -2011 ArchitectenGilde - alle rechten voorbehouden - site door Dream interactive